Meubel op maat

Een plek in huis waar een standaard meubel net niet past of tot zijn recht komt? Of juist op zoek naar een unieke keuken, kast, tafel of tv-meubel dat niet bij alle grote (woon)warenhuizen te koop is? Wij zijn de Balineven en wij maken interieur op maat en volledig naar wens!

Jouw eigen meubel op maat!

Onze passie voor hout en grenzeloze creativiteit, in combinatie met uw dromen of ideeën. Het zijn de vaste ingrediënten die wij gebruiken voor het ontwerpen én bouwen van magische boomhutten. Uiteraard met veel respect voor de natuur. Ons hout is duurzaam hout en komt uitsluitend uit verantwoord beheerde bossen. Deze bossen behouden hun ecologische functie en raken nooit uitgeput. Zo bewaken wij het eindeloos kunnen uitvoeren van onze passie voor hout.


Feiten

  • De Balineven zijn van origine boomhuttenbouwers en gaan vaak met Rob de Boomhuttenbouwer de bomen in. Onze krachten bundelen levert namelijk de mooiste creaties op.
  • Al tientallen verschillende maatwerkoplossingen gecreëerd
  • Zijn dat niet die gasten van dat programma? Jazeker! In 2018 zijn wij door SBS6 uitgedaagd om de meest unieke, bijzondere boomhut van Nederland te ontwerpen én te bouwen. Boomhut XXL was een top ervaring.
TV meubel op maat

Duurzaam

Ons hout is duurzaam hout en komt uitsluitend uit verantwoord beheerde bossen. Deze bossen behouden hun ecologische functie en raken nooit uitgeput. Zo bewaken wij het eindeloos kunnen uitvoeren van onze passie voor hout.

Maatwerk

Fantasie is bijna niet te vangen en geen huis is hetzelfde. Maatwerk is de oplossing voor uniek en passend interieur. Wij kunnen u wel helpen om uw fantasie, uw wensen om te zetten naar een sprekende tekening, een uniek ontwerp. Alles is maatwerk en wij denken graag met u mee!

Final Touch

Een tekening is alleen nog maar het begin. Tijdens het bouwen komt uw creatie tot leven. U krijgt nieuwe inzichten, bedenkt nieuwe ideeën, uw fantasie krijgt de vrije gang. Kunnen we nog bijsturen? Natuurlijk! Het ontwerp is de basis, maar de final touch kan niet ontbreken. Tijdens het proces kijken wij samen met u naar de tekening en het resultaat tot dusver.

Ervaringen

Ilja

Geweldig geholpen vorig jaar en de afgelopen weken! Ze hebben eerst vorige zomer een veranda buiten gebouwd met een schuur, en nu een wandafscheiding, vliering en een prachtige inloopkast op maat. Prettig communiceren en ze denken goed met je mee. Alles is mogelijk, heel fijn. Als wij nog wat willen laten doen in huis zijn de Balineven de eerste die we bellen.

Bedankt!

Barry

Stephan en zijn vader / neef hebben ons zeer goed geholpen met onze wensen met betrekking tot het laten plaatsen van een inbouwkast. Het contact verliep zeer fijn en Stephan kwam vrij snel met verschillende schetsen voor onze kast. Uiteindelijk een keuze gemaakt over het ontwerp en Stephan is het zeer nauwkeurig komen inmeten. Uiteindelijk is het verwijderen van de oude kast plus plaatsen van de nieuwe kast in 1 dag gedaan en is het resultaat super mooi! Wij zijn erg tevreden over de aanloop en het resultaat!

Petra

Heel blij met onze strakke houtopslag, op maat gemaakte kasten in alle slaapkamers en bureaus van staal & hout. Creatieve adviezen waardoor de ontwerpen er nog beter uit zien. Kids zijn blij met hun loungebanken die tussen de kasten zijn gemaakt zodat ze relaxt een filmpje kunnen kijken. De houtopslag van zwart staal en eikenhout maakt onze veranda af. Snel geregeld en super klantvriendelijk! Een absolute aanrader en we komen zeker weer terug.

Contact