Boomhut laten bouwen

Zie je het al voor je? Een eigen plek in de bomen, terug naar de natuur. Een plek waar jij je fantasie de vrije gang kan laten gaan. Wij zijn De Balineven en wij creëren bijzondere plekken! Bekijk hier onze prijzen!

Je eigen boomhut laten bouwen!

Onze passie voor hout en grenzeloze creativiteit, in combinatie met uw dromen of ideeën. Het zijn de vaste ingrediënten die wij gebruiken voor het ontwerpen én bouwen van een magische boomhut. Uiteraard met veel respect voor de natuur. Ons hout is duurzaam hout en komt uitsluitend uit verantwoord beheerde bossen. Deze bossen behouden hun ecologische functie en raken nooit uitgeput. Zo bewaken wij het eindeloos kunnen uitvoeren van onze passie voor hout.


Feiten

  • De Balineven werkt samen met Rob de Boomhuttenbouwer. Onze krachten bundelen levert namelijk de mooiste creaties op.
  • Al meer dan 10 gerealiseerde boomhutten en ontelbare mooie momenten voor onze klanten gecreëerd.
  • Zijn dat niet die gasten van dat programma? Jazeker! In 2018 zijn wij door SBS6 uitgedaagd om de meest unieke, bijzondere boomhut van Nederland te ontwerpen én te bouwen. Boomhut XXL was een top ervaring.

Duurzaam

Ons hout is duurzaam hout en komt uitsluitend uit verantwoord beheerde bossen. Deze bossen behouden hun ecologische functie en raken nooit uitgeput. Zo bewaken wij het eindeloos kunnen uitvoeren van onze passie voor hout.

Maatwerk

Fantasie is bijna niet te vangen, zeker niet door een ander. Wij kunnen u wel helpen om uw fantasie, uw wensen om te zetten naar een sprekende bouwtekening, een uniek ontwerp. Elke fantasie is maatwerk. Wij denken graag met u mee!

Final Touch

Een tekening is alleen nog maar het begin. Tijdens het bouwen komt de boomhut tot leven. U krijgt nieuwe inzichten, bedenkt nieuwe ideeen, uw fantasie krijgt de vrije gang. Kunnen we nog bijsturen? Natuurlijk! Het ontwerp is de basis, maar de final touch kan niet ontbreken.

Wat is de prijs van een boomhut?

Elke boomhut is enig in zijn soort en hebben allemaal hun eigen verhaal. Om die reden is het moeilijk om een specifieke prijs te geven van een boomhut. Denk aan verschillen in materiaal of toevoeging van extra’s zoals een glijbaan of takelbaan. Om toch een indicatie te kunnen geven over de prijzen vind u in de onderstaande tabel een overzicht van prijzen op basis van formaat. Onthoud wel; een kleine boomhut kan voorzien worden van veel extra attributen, waardoor de prijs wellicht in een hogere prijsklasse zal vallen.

Boomhutklasse Oppervlakte Prijsklasse
S 15m2 - 20m2 €13.000 - €18.000
M 21m2 - 30m2 €18.000 - €23.000
L 31m2 - 45m2 €23.000 - €30.000
XL 45m2 + €30.000 +

Swipe naar links

Contact