Tuinhuisje op maat

Staar jij weleens naar je tuin en visualiseer je een eigen tuinhuis? Of die geweldige overkapping om zwoele zomeravonden onder door te brengen? Wij zijn De Balineven en wij helpen je om jouw visualisatie voor de ideale aanvulling op de tuin scherper te krijgen en te realiseren!

Overkappingen, buitenwerk en tuinhuisjes op maat

Onze passie voor hout en grenzeloze creativiteit, in combinatie met uw dromen of ideeën. Het zijn de vaste ingrediënten die wij gebruiken voor het ontwerpen én bouwen van ideale tuinhuisjes of geweldig mooie overkappingen. Uiteraard met veel respect voor de natuur. Ons hout is duurzaam hout en komt uitsluitend uit verantwoord beheerde bossen. Deze bossen behouden hun ecologische functie en raken nooit uitgeput. Zo bewaken wij het eindeloos kunnen uitvoeren van onze passie voor hout.


Feiten

  • De Balineven zijn van origine boomhuttenbouwers en gaan vaak met Rob de Boomhuttenbouwerde bomen in. Maar ook met een overkapping of tuinhuis op maat weten wij wel raad. Onze krachten bundelen levert de mooiste creaties op.
  • Al tientallen overkappingen/tuinhuisjes en ontelbare mooie momenten voor onze klanten gecreëerd.
  • Zijn dat niet die gasten van dat programma? Jazeker! In 2018 zijn wij door SBS6 uitgedaagd om de meest unieke, bijzondere boomhut van Nederland te ontwerpen én te bouwen. Boomhut XXL was een top ervaring!
Tuinhuisje laten plaatsen

Duurzaam

Ons hout is duurzaam hout en komt uitsluitend uit verantwoord beheerde bossen. Deze bossen behouden hun ecologische functie en raken nooit uitgeput. Zo bewaken wij het eindeloos kunnen uitvoeren van onze passie voor hout.

Maatwerk

Fantasie is bijna niet te vangen, zeker niet door een ander. Wij kunnen u wel helpen om uw fantasie, uw wensen om te zetten naar een sprekende bouwtekening, een uniek ontwerp. Elke fantasie is maatwerk. Wij denken graag met u mee!

Final Touch

Een tekening is alleen nog maar het begin. Tijdens het bouwen komt de creatie tot leven. U krijgt nieuwe inzichten, bedenkt nieuwe ideeën, uw fantasie krijgt de vrije gang. Kunnen we nog bijsturen? Natuurlijk! Het ontwerp is de basis, maar de final touch kan niet ontbreken. Tijdens het proces kijken wij samen met u naar de tekening en het resultaat tot dusver.

Ervaringen

Daniel

Ik heb vlak voor de zomer door De Balineven een schitterend tuinhuisje op maat laten maken. We zijn erg tevreden over de geleverde service en het eindresultaat is precies zoals we in gedachten hadden. We zitten er zo veel mogelijk en hebben er erg veel plezier van.

Kortom kan ik Stephan ofwel De Balineven zeker aanraden voor een tuinhuis op maat!

Jeroen

Afgelopen zomer hebben wij een grote overkapping laten bouwen bij ons in de tuin, een heerlijke plek waar we zowel zomers als ‘s winters tot ‘s avonds laat kunnen zitten. Het enige dat echt miste was een buiten keuken, daar hebben de Balineven verandering in gebracht, en hoe! We zijn echt super blij met het eindresultaat, de snelle service, de hoge kwaliteit van afwerking en de vakkundigheid waarmee de Balineven deze keuken hebben gemaakt en geïnstalleerd! Wij zouden ze aan iedereen willen aanraden die iets moois van hout gemaakt zou willen hebben!

Marian

De Balineven (Stephan) heeft een geweldig mooie overkapping bij ons achter neergezet. Helemaal op maat zoals wij hem wilden hebben. Goed meegedacht.

Wij zijn er super blij mee!

Contact