Boomhut

Unieke speelplek --

Een unieke speelplek in de natuur. Jouw droomboomhut op maat gemaakt

Wij creëren meer dan alleen een boomhut; we creëren een unieke speelplek waar kinderen en volwassenen zich kunnen uitleven in de natuur. Geen boomhut is hetzelfde, want jouw wensen en de eigenschappen van de boom komen samen in een uniek ontwerp. Met onze professionele en veilige bouwtechnieken maken we jouw droomboomhut werkelijkheid.

Maatwerk --

Maatwerk boomhutten, perfect passend bij jou en de omgeving.

Jouw boomhut wordt precies zoals jij dat wilt, waarbij we rekening houden met de eigenschappen van de boom. Hierbij worden de bomen minimaal belast en volledig in het ontwerp opgenomen. We creëren de boomhut van je dromen, met oog voor jouw wensen en de natuur om ons heen.

Werkwijze --

Onze werkwijze voor jouw unieke boomhut in de natuur.

Bij ons begint alles met jouw boomhutwens. Vervolgens bekijken we de locatie en de mogelijkheden van de boom. Met deze informatie gaan we aan de slag om een ontwerp te maken dat past bij jouw wensen en de omgeving. Dan begint het bouwen van de boomhut met onze professionele en veilige bouwtechnieken. Tot slot bieden we ook onderhoudsdiensten aan om de boomhut in goede staat te houden.

Veiligheid --

Verken de natuur vanuit een veilige boomhut. Onze professionele bouwtechnieken.

Als boomhutbouwer begrijpen we dat veiligheid prioriteit heeft bij het bouwen van boomhutten. Daarom maken we gebruik van constructieberekening en zorgen we voor de juiste ankers voor een stabiele constructie. Ook werken we samen met een boomdokter om de gezondheid van de boom te waarborgen. Jouw veiligheid en plezier staan bij ons voorop.